Tuesday, December 21, 2021

Nuoremmat miehet tapailevat vanhempia naisia

Nuoremmat miehet tapailevat vanhempia naisia



He ovat loistavia kuuntelijoita ja voivat myös antaa hyviä neuvoja vaikeimmissa tilanteissa. Get Out Tapahtumat Kotisivu Tapahtumakalenteri Lähetä tapahtuma. Vaikka nuorilla on taipumus jahtaamaan trendejä ja muotia, vanhemmat ihmiset näkevät kuvan globaalimmin ja arvostavat jokaista pientä epätäydellisyyttä nuorempien kumppaniensa kanssa. Heidän asenteensa on kunnioittava. On kiehtovaa tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, joten vanhemmat naiset pitävät nuoremmista miehistä; He kuuntelevat mielipiteitään, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa. Noiden liikkeiden kanssa, joita on tapahtunut, miksi tekisit nyt nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa tuomitsemaan toista naista, koska hän on hyväksynyt seksuaalisuutensa ja oman voimansa ja valinnut seurustella nuoremman kanssa, jota 30 tai 40 vuotta nuorempi mies ei koskaan tuomitsisi? Toinen - minä olin 28 ja hän 41 - kesti kolme vuotta ja asuimme yhdessä vuoden. Molemmat naiset olivat ammattilaisia, hyvin keskittyneitä työelämäänsä ja erittäin luottavia ja varmoja itsestään.





Cleveland Scene sosiaalisessa mediassa



Vaikka on olemassa monia epätavallisia pareja, jotka ovat eri uskontoihin, rotuun, ammatteihin ja sosiaaliseen asemaan kuuluvien ihmisten luomia, on myös pareja, joiden ikäero on huomattava, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa. Vaikka ne ovat aikuisia, jotka tietävät mitä haluavat ja ovat riittävän kypsiä tekemään päätöksiä itse, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa, monet ihmiset tuomitsevat edelleen heitä ja heidän suhteitaan, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa.


Tästä kliseestä on paljon kirjoja ja elokuvia: kun jotkut niistä kertovat vahvasta henkisestä yhteydestä ja nuorista naisista, jotka löytävät isänsä kaltaiset suojelevat poikaystävänsä ja jäävät heidän luokseen, toiset ovat onnettomia avioliittoja tai epäluotettavia naisia, jotka haluavat vain vähän rahaa. vanhoilta miehiltä, ​​jotka ovat heihin hullun rakastuneet. Tilanne, jossa nuorempi mies on kiinnostunut vanhemmasta naisesta, on paljon harvinaisempi, mutta stereotypioista huolimatta miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa on myös melko yleistä.


Esimerkkejä on paljon sekä mediassa että todellisessa maailmassa, ja jopa kuuluisilla näyttelijöillä on usein vanhempia kumppaneita, joita he rakastavat. Tapaukset, joissa vanhemmat naiset seurustelevat nuorempien naisten kanssa, eivät tietenkään ole kovin harvinaisia: esimerkkejä on paljon paitsi ympäri maailmaa myös julkkisten maailmassa.


Se osoittaa meille, että vanhemmat naiset seurustelevat nuorempien naisten kanssa: heillä on yleensä suuri keskinäinen ymmärrys, kunnioitus ja henkinen yhteys, joka perustuu paitsi suhteen romanttiseen tai intiimiin puoleen, myös ystävyyteen ja yhteisiin etuihin.


Ikä on vain ikää, jolloin kumppanit ovat aidosti kiinnostuneita toisistaan ​​ja rakastavat viettää aikaa yhdessä. Aikuiset ihmiset todellakin ovat yleensä järkevämpiä ja järkeisempiä talouden suhteen, mutta nuorempien kumppaneiden kanssa ei ole vain julkkiksia, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa.


Kaikki tässä maailmassa ei perustu rahaan ja voittoon: joskus ihmiset ovat vain rakastuneita. Vanhemmat naiset, jotka etsivät nuorempia kumppaneita, eivät ole fetissi tai tuomitsemisen arvoinen asia: maut vaihtelevat ja ihmisillä on taipumus etsiä eri asioita suhteissaan. Jotkut ihmiset ovat enimmäkseen kiinnostuneita seksistä ja adrenaliinista, kun taas toiset etsivät ymmärrystä, huolenpitoa ja vakautta.


Vaikka on laajalle levinnyt stereotypia miehistä, jotka tarvitsevat seksiä vain nuorten ja mallin näköisten naiivien naisten kanssa, on monia hyviä miehiä, jotka eivät ole niin pinnallisia.


Vaikka monet ihmiset usein taipuvat aliarvioimaan 20-30-vuotiaan olemisen tärkeyttä ja menettävät monia mahdollisuuksia elämässään, toiset yliarvostavat nuoruuttaan ja unohtavat, että aika on armotonta.


Älykkyytesi ja taitosi sijoittaminen tekee sinusta paljon houkuttelevamman, houkuttelevamman ja karismaattisemman ihmisen iästäsi riippumatta ja ihmisistä, jotka ovat mukana ikäerossa nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa tiedä sen hyvin. Miehillä on yleensä monia tarpeita, jotka ovat yhteisiä kaikille: he haluavat myös tulla hoidetuiksi, rakastetuiksi ja ymmärretyiksi. Monet vanhemmat naiset näyttävät houkuttelevilta nuoremmille miehille vain heidän hämmästyttävien ominaisuuksiensa vuoksi, jotka usein tulevat vain kokemuksen myötä.


He ovat yksinkertaisesti kypsempiä: on korvaamatonta olla sellaisen kumppanin kanssa, joka on itsevarma ja tietää kuinka ratkaista useimmat ongelmat. Miehelle vanhemman naisen saaminen seurustelemaan voi olla erittäin arvokas kokemus: se voi olla elämänjakso tai pitkäaikainen vakava suhde, joka voi mahdollisesti johtaa avioliittoon. On joitakin ominaisuuksia, joista nuoremmat miehet pitävät eniten kumppanissaan:.


Kun miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa yleensä heidän kokemuksensa ja intohimonsa perusteella, naiset etsivät yleensä muita asioita. Kuten kaikki muutkin, ne voivat kadota ihmisen ikääntyessä, joten naiset arvostavat näitä ominaisuuksia paljon. Ne kuvaavat intohimoa, kokemusta ja älykkyyttä: aivan kuten kliseinen ihastus seksikkääseen lukion opettajaan, se on ollut olemassa jo pitkään, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa. Toinen tärkeä kysymys kuulostaa tältä: miksi vanhemmat naiset pitävät nuoremmista miehistä?


Nuoremmat miehet tapailevat vanhempia naisia, he ovat viehättäviä ja vahvoja, mutta me kaikki tiedämme, että ulkonäkö ei ole kaikki mitä naiset kaipaavat: he ovat enimmäkseen ymmärrystä, henkistä yhteyttä ja herkkyyttä.


Vanhemmat naiset, jotka etsivät naimattomia nuorempia kumppaneita, eivät ole hölynpölyä: on monia syitä, miksi he haluavat seurustella vähemmän kokeneiden mutta täynnä energiaa olevien ihmisten kanssa. Nämä ihmiset voivat tehdä elämästämme kirkasta ja värikästä, he tuovat takaisin intohimoa ja kiinnostusta elämää kohtaan. On myös joitain päteviä syitä, miksi kokeneet kypsät naiset ihastuvat nuoriin miehiin:.


Kirjaudu sisään. Anna voimassa oleva sähköpostiosoite todistaaksesi olevasi todellinen Anna voimassa oleva sähköpostiosoite todistaaksesi olevasi todellinen. Anna salasana Antamasi salasana on virheellinen, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa. Kirjaudu sisään Facebookin kautta Napsauttamalla "Kirjaudu sisään Facebookin kautta" hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme sekä hyvityskäytäntömme.


Kirjoita nimesi tai lempinimesi. Kaikilla jäsenillä tulee olla voimassaolevat sähköpostit, jotka osoittavat olevansa aitoja. Anna salasana Antamasi salasana on virheellinen. Salasana on liian lyhyt. Sen on oltava vähintään 6 merkkiä pitkä. Anna voimassa oleva sähköpostiosoite todistaaksesi, että olet todellinen Sähköposti nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa löytyi. Sähköposti, jossa on ohjeet uuden salasanan luomiseen, on lähetetty osoitteeseen.


Luo tili Kirjaudu sisään. Liity treffisivustolle, jossa voit tavata kenet tahansa missä tahansa! Minä olen:. Valitse sukupuolesi. Etsien:. Valitse sukupuoliasetus. Ikärajat: 18 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 Kirjaudu sisään Googlen kautta. Tapaus vanhempien naisten seurustelusta. Miksi jotkut nuoremmat miehet haluavat seurustella houkuttelevien vanhempien naisten kanssa. Vaikka on laajalle levinnyt stereotypia miehistä, jotka tarvitsevat seksiä vain nuorten ja mallinnäköisten naiivien naisten kanssa, on monia hyviä miehiä, jotka eivät ole niin pinnallisia. On joitain ominaisuuksia, joista nuoremmat miehet pitävät eniten kumppanissaan: Ensimmäinen ikäerotreffien kiistaton etu on, että vanhemmat naiset ovat huomattavasti kokeneempia ja viisaampia kuin nuoret naiset.


Lopuksi, he ovat kokeneempia seksissä ja heidän libidonsa on usein melko korkea; On sanomattakin selvää, että vanhemmat naiset ovat välittäviä ja rakastavia. monet nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa heillä on taipumus olla äidillinen käyttäytyminen: he haluavat miestensä olevan hyvin ruokittuja, hyvin pukeutuneita ja ihastuttavia.


He ovat loistavia kuuntelijoita ja voivat myös antaa hyviä neuvoja vaikeimmissa tilanteissa. Tietysti monet nuoremmat naiset ovat myös persoonallisia, mutta monet heistä myös taipuvat epäröimään ja muuttumaan ajan myötä.


Joskus ero nuorten ja vanhempien kumppanien välillä on kuin pieni ero halvan fake-suositun Eau de Toiletten ja vanhanaikaisen, mutta tyylikkään ja erittäin kalliin hajuveden välillä. Maut vaihtelevat; He tietävät mistä miehet pitävät: maistuu maukkaista ruoista ja kylmästä oluesta jääkaapissa nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa naisellisuuden riisuminen. Vanhemmat naiset tietävät, että vaikka kaikki miehet ovat ainutlaatuisia, he ovat tietyiltä osin täysin samanlaisia: he rakastavat naistensa naisellisuutta ja huolehtimista, urheilullisia, raikkaita ja onnellisia.


Monilla vanhemmilla naisilla on tapana yhdistää kaikkia näitä ominaisuuksia ja vielä enemmän, minkä vuoksi rakkauden tunne ilmaantuu nopeammin; Toinen ilmeinen syy on se, että vanhemmat naiset ovat usein intohimoisempia kuin nuoremmat. Heidän kokemuksensa tekee heistä mielenkiintoisia ja hyvin luettuja, he tietävät paljon enemmän kuin nuoremmat tytöt ja heidän keskustelunsa ovat yleensä paljon syvempiä ja informatiivisempia. Heidän elämänkokemuksensa tekee heistä paitsi rakastajia myös upeita ystäviä ja kumppaneita miehille: kun nuoret naiset ajattelevat muotia ja suosittuja esityksiä, vanhemmat naiset voivat keskustella politiikasta ja itsenäisestä elokuvasta.


Miksi vanhemmat naiset ovat valmiita nuorempien miesten seurustelemiseen Kun miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa yleensä heidän kokemuksensa ja intohimonsa perusteella, naiset etsivät yleensä muita asioita. On myös joitain päteviä syitä, miksi kokeneet kypsät naiset ihastuvat nuoriin miehiin: He ovat itse asiassa aktiivisia ja täynnä elämää. Monet nykyajan miehet ovat myös tarpeeksi itsevarmoja lähestyäkseen, ja tämä seikka vahvistaa suhdetta paljon. Vaikka nuorilla on taipumus jahtaamaan trendejä ja muotia, vanhemmat ihmiset näkevät kuvan globaalimmin ja arvostavat jokaista pientä epätäydellisyyttä nuorempien kumppaniensa kanssa. Heidän asenteensa on kunnioittava.


Se voi olla osa kasvatusta, kun nuoret osoittavat kunnioittavaa asennetta vanhuksia kohtaan tai se voi olla vain ymmärrystä, että nämä vanhukset ovat kokeneempia ja viisaampia kuin he ovat, mutta ymmärrystä, että kumppanisi todella kuuntelee sinua ja kunnioittaa mielipidettäsi. on mahtava.


On kiehtovaa tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, joten vanhemmat naiset pitävät nuoremmista miehistä; He kuuntelevat mielipiteitään. Vanhemman naisen samanikäinen kumppani on luultavasti yhtä kokenut ja lukenut kuin hän on, mutta samalla paljon itsevarmempi ja pidättyvämpi.


Joo, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa, he ovat usein houkutelleet heidän naisellisuutensa ja kauneutensa, nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa, he haaveilevat olevansa jonkun kanssa, joka on älykkäämpi ja viisaampi kuin he ovat, ja joskus se voi olla jopa heidän pieni fetissinsä. Vastaus on, että miehet, jotka pitävät vanhemmista naisista, tietävät seurustelevansa heidän kanssaan paitsi naisellisen tyylikkään ulkonäön tai parisuhteen intiimin puolen takia.


He etsivät järkeviä, älykkäitä ja itsevarmoja kumppaneita, jotka tietävät vahvuutensa ja heikkoutensa ja ovat vakuuttuneita nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa heidän paikkansa tässä maailmassa ja joiden kanssa on jännittävää puhua. Saatat olla kiinnostunut: Kuinka päästä yli jostain Miksi useammat ihmiset harrastavat seksiä ensitreffeillä Paikkoja tavata sinkkumiehiä Romanttisimpia asioita nuoremmat miehet seurustelevat vanhempien naisten kanssa tyttöystävä.





vinkkejä, mitä sinun tulee tehdä, kun seurustelet sotilaan kanssa



Kun käytössä on kaksoisturvajärjestelmä, sovellus on erittäin turvallinen eikä siinä ole juuri lainkaan väärennettyjä profiileja. Parasta Silver Singlesissä on, että voit käyttää useimpia ominaisuuksia ilmaiseksi. Tämä sisältää keskustelun muiden jäsenten kanssa, valokuvien lähettämisen ja profiilien katselun.


Vaikka voi olla hieman vaikeampaa löytää vanhempaa naista, jonka kanssa pitää hauskaa, suuri käyttäjäkunta antaa sinulle varmasti muutaman treffin. Hakusuodattimien avulla voit löytää osuman monien eri mieltymysten perusteella, mutta tiedä, että kaikki naiset täällä ovat yli. Toisin kuin monissa vastaavissa sovelluksissa, tässä on erinomainen matchmaking-järjestelmä. Kun olet luonut profiilin ja ladannut muutaman kuvan, voit alkaa etsiä kypsää naista lähelläsi.


Sinun on kuitenkin hankittava premium-tilaus, jotta voit käyttää useimpia viestintäominaisuuksia ja muita edistyneitä ominaisuuksia, kuten videokeskusteluja. Jos asut suuressa kaupungissa, saat varmasti otteluita ensimmäisenä liittymispäivänä.


Mature Dating on suosittu deittailusivusto yli 18 vuoden ajan. Sivusto on ollut toiminnassa yli 18 vuotta, ja se on auttanut kymmeniä tuhansia sinkkunaisia ​​aloittamaan suhteen. Sivusto tarjoaa kaikenlaisia ​​lisäominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuuden löytää jäseniä iän, sukupuolen, sijainnin ja niin edelleen perusteella.


Voit ottaa yhteyttä ihmisiin joko sivuston tai sovellusversion kautta, mikä on sinulle henkilökohtaisesti parempi vaihtoehto. Ilmoittautuminen on yksinkertaista ja kestää alle 5 minuuttia. Perustietojesi täyttämisen jälkeen sinun on odotettava 24 tuntia, kunnes profiilisi on vahvistettu. Kun tämä on tehty, voit alkaa etsiä naimattomia kypsiä naisia ​​välittömästi.


Rekisteröityneitä jäseniä on lähes 2 miljoonaa, mutta suurin osa heistä on Yhdysvalloista ja Kanadasta, joten tämä sovellus ei ehkä ole paras vaihtoehto muista maista tuleville ihmisille. Bumble on naisille suunnattu treffisovellus, jossa naiset tekevät ensimmäisen askeleen. Tämä tekee siitä täydellisen alustan vanhemmille naisille, jotka etsivät nuorempia miehiä ja päinvastoin. Järjestelmä toimii hyvin, koska voit päästä treffeille heti, kun joku osoittaa kiinnostusta.


Rekisteröintiprosessi on samanlainen kuin useimmissa treffisovelluksissa. Voit kuitenkin liittyä jäseneksi käyttämällä Facebook-tunnuksiasi tai puhelinnumeroasi. Voit käyttää useimpia ominaisuuksia ilmaiseksi, mutta maksullinen jäsenyys avaa edistyneitä ominaisuuksia, jotka helpottavat yhdistämistä.


Vanhempien naisten treffisivusto on erityinen niche-treffisivusto, joka on suunniteltu vanhemmille naisille, jotka etsivät nuorempia miehiä. Se ei ehkä ole vallankumouksellisin sovellus parhailla ominaisuuksilla, mutta se tekee työnsä.


Alusta on yhdistänyt iäkkäät naiset nuoriin miehiin onnistuneesti vuodesta. Rekisteröitymisprosessi kestää noin 5 minuuttia, ja voit jopa käyttää Facebook-tunnuksiasi nopeuttaaksesi asioita entisestään. Kun olet täyttänyt tiedot ja vahvistanut profiilisi, voit alkaa selata jäseniä. Age Match on sivusto, joka on suunniteltu poistamaan nuorempien miesten ja vanhempien naisten ikäero. Ikä on vain numero, ja tämä sivusto käyttää sitä auttamaan yhdistämään sinkkuja kaikkialta maailmasta.


Se edistää vakavia ihmissuhteita, ystävyyssuhteita sekä satunnaisia ​​treffejä. Sivustolla on miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti, joista noin , heistä on peräisin Yhdysvalloista. Kun olet suorittanut 5 minuutin rekisteröintiprosessin ja vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit luoda profiilisi ja olla vuorovaikutuksessa premium-käyttäjien kanssa. Voit lähettää silmäniskuja, lisätä ihmisiä suosikkilistallesi ja lähettää yksityisviestejä ilmaiseksi.


Saatavilla oleva sovellus on myös ilmainen, ja se tuntuu sivuston työpöytäversiolta. Maksullinen tilaus avaa kaikki ominaisuudet, mikä helpottaa yhden kypsän naisen löytämistä, joka etsii treffejä.


Monet nuoret miehet, jotka etsivät vanhempia naisia, yrittävät selvittää, ovatko ilmaiset aikuisille suunnatut treffisivustot yhtä hyviä kuin ne, jotka tulevat maksullisella tilauksella. Vaikka molemmat voivat menestyä, useimmat ilmaisia ​​treffisovelluksia käyttävät naiset haluavat yleensä vain huomion tapaamatta ketään. Kyllä he ovat. Kaikkia edellä käsiteltyjä vanhempien naisten treffialustoja pidetään parhaina saatavilla olevina valinnoina. Voit lukea paljon menestystarinoita ja myönteisiä arvosteluja jokaisesta.


Totuus on, että miehet vetoavat kokeneisiin naisiin, jotka tietävät mitä haluavat. Tunnisteet: Maksullinen sisältö , Sponsoroitu sisältö , Parhaat vanhempien naisten treffisivustot , Sponsoroitu sisältö. Toivotamme lukijat tervetulleiksi lähettämään Cleveland Scenen artikkeleita ja sisältöä koskevia kirjeitä. Kirjaimien tulee olla vähintään sanoja, viitata sisältöön, joka on esiintynyt Cleveland Scenessä, ja niissä on oltava kirjoittajan koko nimi, osoite ja puhelinnumero vahvistusta varten.


Mitään liitteitä ei huomioida. Julkaistujen kirjeiden kirjoittajille ilmoitetaan sähköpostitse. Kirjaimia voidaan muokata ja lyhentää tilaa.


Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen news clevescene. Paikallinen journalismi on tietoa. Tieto on valtaa. Ja uskomme, että jokainen ansaitsee mahdollisuuden saada tarkat riippumattomat tiedot yhteisöstään ja osavaltiostaan. Lukijamme auttoivat meitä jatkamaan tätä uutisointia vuonna, ja olemme erittäin kiitollisia tuesta. Auta meitä pitämään tämän kattavuuden jatkuvana Olipa kyseessä kertaluonteinen tunnustus tästä artikkelista tai jatkuva jäsenlupaus, tukesi menee pienen mutta mahtavan tiimimme paikalliseen raportointiin.


Lisää maksullista sisältöä ». Chipotlen ensimmäinen "Chipotlane Digital Kitchen" -ravintola avataan Koillis-Ohiossa. COVID-testaus on tällä hetkellä monimutkaista. Tässä on vastauksia 6 suureen kysymykseen. Ken Carman liittyy Fox 8:aan, vetää edelleen Morning Show -ohjelmaa Näytä lisää numeroita.


Vieraile arkistoissa…. Luova paikalliskulttuuri. Tutkimus selittää miksi. com omisti teoksen ilmaistuille syille, jotka nuoremmat miehet rakastavat vanhempia naisia.


Jotkut kertoivat, että vanhemman naisen huomio lisäsi heidän omaa itseluottamustasoaan ja itsetuntoaan. Toiset tunnustivat, että vanhemmilla naisilla on enemmän elämänkokemusta, emotionaalista vakautta, maadoitusta ja että he voivat tarjota sekä rehellisyyttä että erilaisia ​​näkökulmia. Gloria Cowanin tutkimus osoitti, että parisuhteet, joissa nainen oli vanhempi, koettiin vähemmän onnistuneiksi kuin suhteet, joissa ei ole ikäeroa.


Kun ikäero oli kuitenkin pienempi, myös tuomio oli. Cowan havaitsi, että aikuiset ja nuoret miehet, toisin kuin naiset, eivät noudattaneet kaksoisstandardia arvioidessaan pareja, joiden ikäero on vain 7 vuotta. Missä on makea paikka? Tämän päivän mies. Kun on selvitetty, että monet miehet pitävät vanhemmista naisista, miten nämä suhteet kehittyvät? Käyttäen tietoja 55 haastattelusta 30–60-vuotiaiden naisten kanssa, jotka seurustelivat nuorempien miesten kanssa, hän havaitsi, että naisilla oli todennäköisemmin passiivinen rooli suhteen muodostumisessa yli 40-vuotiaana kuin 30-vuotiaana.


Brian Collisson ja Luciana Ponce De Leon, jotka tutkivat ikäeroja koskevien ennakkoluulojen lähteitä, tunnustavat, että evoluutioteorian mukaan nuorempien naisten pitäisi suosia hieman vanhempia miehiä ja päinvastoin, jotta lisääntymiskunto ja resurssien saavuttaminen olisivat mahdollisimman suuret. Mutta todellisuudessa näyttää siltä, ​​​​että jotkut miehet päättävät seurustella vanhempien naisten kanssa osittain, koska heillä on enemmän suhteiden tasa-arvoa.


Tällaiset pariliitokset ovat yleisempiä kuin useimmat ihmiset uskovat, ja myös onnistuneempia. Wendy L. Patrick, J. Ego ja itseään palvelevat ennakkoluulot muokkaavat elämäntarinaa, jonka jaamme maailman – ja itsemme kanssa. Hyvä uutinen: Sisäinen laskenta auttaa meitä ymmärtämään paremmin, keitä todella olemme. Miksi huono näyttää hyvältä. Miksi jotkut nuoremmat miehet haluavat seurustella vanhempien naisten kanssa Tutkimus paljastaa totuuden kirjoittelun takana.


Lähetetty 11. elokuuta, Arvostellut Lybi Ma Share. kirjailijasta. Online: wendypatrickphd. com, Facebook, LinkedIn, Twitter. Lue Seuraava. Selkäpsykologia tänään.

No comments:

Post a Comment