Tuesday, December 21, 2021

Ali bastian ja brian fortuna seurustelevat

Ali bastian ja brian fortuna seurustelevat



Iso-Britannian erinomainen sijainti. Strictly Come Dancing Contestants - Sarja 7 Muut ihmiset tässä yhdistyksessä: Martina Hingis Laila Rouass Lynda Bellingham OBE lisää ÄLÄ MISSÄ Ben Affleck pitää kädestä Jennifer Lopezin kanssa, kun tämä tukee häntä ennen Jimmy Kimmelin teippausta Momentin pitkän linjan kuorma-autoilijat "boikotoivat" Coloradoa yli osavaltion vuoden tuomio kuljettajalle, joka aiheutti kuolemaan johtavan COVID-hoidon Ali bastian ja brian fortuna seurustelevat ja Eli Lilly ovat paljon vähemmän tehokkaita Omicronia vastaan, koska muunnelman Minulle tuntui, että askeleet voisivat olla paljon terävämpiä ja puhtaampia", sanoi uusi tuomari Darcey Bussell, joka liittyi näyttelyyn viime viikolla.





AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT



Vain kolme viikkoa Strictly Come Dancing -sarjan jälkeen kuuluisa "Strictly Curse" iski Seann Walsh ja Katya Jones. Ali bastian ja brian fortuna seurustelevat Walshin tekorusketus oli hädin tuskin ehtinyt kuivua ennen kuin hän joutui törkeään kohtaamiseen ammattitanssijakumppaninsa Katya Jonesin kanssa. Vain kolme viikkoa kilpailun jälkeen The Sun julkaisi kuvia ja videon humalassa Seannista ja Katyasta illalla Lontoossa, jossa he kompastelivat ulos baarista ja nukkuivat kadulla.


Vielä pahempaa asiaa teki se, että suudelma tapahtui hänen tyttöystävänsä näyttelijä Rebecca Humphriesin syntymäpäivänä, ja Katya on naimisissa Strictly-ammattilaisen Neil Jonesin kanssa, ali bastian ja brian fortuna seurustelevat. Seann ja Katya twiittasivat anteeksi tarinan puhkeamisen jälkeen, ja selittivät sen juopuneen erehdyksen takia, mutta Rebecca twiittasi oman versionsa tapahtumista, mikä teki selväksi, ettei Seann ollut vaivautunut yrittämään hyvittää tosielämässä.


Emmerdalen ja Hollyoaksin saippuatähti aiheutti kohun sarjassa aloittamalla suhteen ammattitanssijan kanssa, jonka kumppani ei ollut ali bastian ja brian fortuna seurustelevat. Atkinson ja Gorka Marquez ilmeisesti solmivat suhteen varhaisessa harjoittelussa, ja jotkut spekuloivat, että se voisi viedä huomion heidän työstään show-kumppaneiden Aljaz Skorjanecin ja Alexandra Burken kanssa – vaikka kriitikoiden ei olisi pitänyt olla huolissaan, sillä molemmat parit sijoittuivat mestarin jälkeen toiseksi. Joe McFadden.


Gemma ja Gorka ovat edelleen yhdessä ja odottavat ensimmäistä lastaan ​​kesällä Meille se oli ankara siunaus. Kukaan ei loukkaantunut tai poljettu, kukaan ei lähtenyt ali bastian ja brian fortuna seurustelevat kenellekään muulle, joten se oli kirjaimellisesti siunaus minulle ja Gorksille. Louise ja Jamie Redknapp olivat aina vaikuttaneet vahvalta pariskunnalta, mutta hänen työskentelynsä jälkeen juhlasalissa he erosivat 19 vuoden avioliiton jälkeen.


Daisy Lowe joutui Strictly-kirouksen uhriksi erottuaan poikaystävänsä Bradley 'Frankie' Waden kanssa. Pariskunnan lyhytaikainen suhde ei kestänyt hänen harjoitusaikataulunsa rasitusta, ja he erosivat hänen ollessaan ohjelmassa. Coronation Streetin näyttelijä Georgia May Foote seurusteli Corrie-tähden Sean Wardin kanssa, kun hän oli yhteistyössä Giovanni Pernicen kanssa Strictly Come Dancing -sarjassa.


Pian tämän jälkeen pari julkisti suhteensa ja julkaisi verkossa runsaasti rakastettuja kuvia. Kuitenkin juuri ennen StrictlyGeorgian alkua Giovanni päätti lopettaa sen. Heidän kemiansa – varsinkin kun he nostivat Glitterball-pokaalin mestareiksi – oli käsinkosketeltavaa. Entinen Hollyoaks-näyttelijä Ali Bastian ja Strictly Professional Brian Fortuna aloittivat seurustelun, kun ali bastian ja brian fortuna seurustelevat olivat yhdessä sarjassa Tämä oli yksi sotkuisimmista Strictly-romaaneista, ja siihen osallistuivat EastEndersin näyttelijä Matt Di Angelo ja Flavia Cacace elokuvassa Kun pari solmi kumppanin, Flavia oli seurustellut ammattitoveri Vincent Simonen kanssa 11 vuotta.


Pian hän kuitenkin jätti hänet Mattin takia, joka oli tuolloin vasta 19-vuotias, ali bastian ja brian fortuna seurustelevat. Se oli etusivun uutinen. Hassuinta oli, että tarina ei alkanut niin totta, mutta mitä enemmän luit sitä, sitä enemmän aloit uskomaan siihen ja toimimaan sen mukaan. Tarina muuttui vielä monimutkaisemmaksi, kun Flavia jätti Mattin uuden julkkiskumppaninsa Jimi Mistryn luo….


Viikkoja sen jälkeen, kun Flavia Cacace ilmoitti eronneensa Matt Di Angelosta, hän paljasti seurustelevansa entisen Coronation Street -näyttelijän ja uuden julkkistanssikumppanin Jimi Mistryn kanssa elokuvassa. Parin romanssi on ollut yksi Strictlyn kestävimmistä rakkaustarinoista, ja he menivät naimisiin joulukuussa. Vain viikko ohjelmaharjoittelunsa jälkeen hän erosi viisivuotiaasta tyttöystävästään Jo Emma Larvinista.


Pari oli yhdessä vaikuttavat neljä vuotta, mutta erosivat sen jälkeen, kun Kristina paljasti, että pari halusi eri asioita. Enkä aio elää valheessa, koska elämä on liian lyhyt. Ben Cohen ja Kristina Rihanoff aiheuttivat enemmän kuin vähän hälinää, kun he kilpailivat yhdessä Strictly Come Dancingissa. Yritän vain toipua siitä, mikä on ollut elämäni kauhistuttavinta aikaa.


Natasha Kaplinsky tai Brendan Cole eivät ole koskaan vahvistaneet, että heidän välillään olisi tapahtunut muuta kuin tanssia, kun he olivat kumppaneita Strictly Come Dancing -sarjan ensimmäisen sarjan aikana. He olisivat saattaneet voittaa show'n, mutta heitä vaivasivat myös romanssihuhut.


Tanssittuaan yhdessä Brendan jätti silloisen morsiamensa ja Strictly-ammattilaisensa Camilla Dallerupin, kun taas Natasha erosi pitkäaikaisesta kumppanista Mike Barnardista. Countdown-juontaja on edelleen vakuuttunut siitä, ettei hänen ja hänen tanssikumppaninsa välillä tapahtunut mitään romanttista ali bastian ja brian fortuna seurustelevat he kilpailivat Strictly Come Dancingissä.


Kun he olivat mukana sarjassa, ali bastian ja brian fortuna seurustelevat, Rachel oli naimisissa aviomiehensä Jamie Gilbertin kanssa. Hän ilmoitti, että hänen kuukauden avioliitto - ja yhdeksän vuotta kestänyt suhde - oli ohi pian sarjan päättymisen jälkeen ja vahvisti, että hän ja Pasha Kovalev olivat esine.


He ovat edelleen yhdessä ja menivät naimisiin Las Vegasissa Entinen BBC:n aamiaisjuontaja Susanna Reid työskenteli sarjassa Kevin Cliftonin kanssa, ja vaikka parin välillä ei tapahtunut mitään, hän kuitenkin antautui Strictlyn kiroukselle. Oltuaan suhteessa Dominic Cottonin kanssa 15 vuotta, Reid ilmoitti, että pari oli eronnut pian sen jälkeen, kun Strictly Come Dancing oli päättynyt, ali bastian ja brian fortuna seurustelevat. The Call the Midwife -näyttelijä paljasti eroavansa kolmevuotiaasta aviomiehestään Oliver Bootista, kun hän oli menossa Strictly Come Dancing -elokuvaan Koska George on ollut hänen Call The Midwife -kollegansa Jack Ashtonin kanssa, joka näyttelee Rev.


Tom Hereward BBC:n draamassa. Pariskunta sai esikoisensa, tyttärensä Wren Ivyn, tervetulleeksi Kolmessa kuukaudessa palkinnon nostamisen jälkeen, Stacey Dooley erosi kolmivuotiaan personal trainer -poikaystävänsä Sam Tucknottin kanssa. VIP-, Big Entertainment- ja Entertainment-pakettimme sisältävät Netflix- ja Sky-kanavat NOW Entertainment -jäsenyydellä.


BT TV TV -tarjoukset TV-tarjoukset. Tietoja BT TV:stä. Katso nyt. tv-opas. Paras TV-viihde, draama, dokumentti, komedia, lapsille suunnattu joulu-TV. TV-tarjoukset Tietoja BT TV:stä Katso nyt TV-opas TV:n parhaat. BT TV Best of TV Entertainment. The Strictly Curse: Kaikki BBC:n julkkistanssikilpailun romanssijinxin uhrit on tiukasti kuolemantuuli ihmissuhteille?


Selvitämme. Tekijä: BT. com Julkaistu: 20. kesäkuuta - 4. Lehdistöyhdistyksen mukaan Julkaistu: 20. kesäkuuta - 4. Viihde Reality TV Strictly Come Dancing. Seann Walsh ja Katya Jones. Gemma Atkinson. Louise Redknapp. Daisy Lowe. Georgia May Foote ja Giovanni Pernice. Kara Tointon ja Artem Chigvintsev.


Ali Bastian ja Brian Fortuna. Matt Di Angelo ja Flavia Cacace. Jimi Mistry ja Flavia Cacace, ali bastian ja brian fortuna seurustelevat.


Joe Calzaghe ja Kristina Rihanoff. Ben Cohen ja Kristina Rihanoff. Natasha Kaplinsky ja Brenda Cole. Rachel Riley ja Pasha Kovalev.


Susanna Reid. Helen George. Stacey Dooley. Katso TV-tarjoukset. TV uusin. Parhaat uudet elokuvat katsottavaksi BT TV Playerissa 17.12. 2 min luettavaa. Strictly Come Dancing Koko julkkiskokoonpano 17.12. 30 min luettavissa.


Trigger Point: Vicky McClure puhuu hahmoa Lanaa 16. joulukuuta 3 min luettavaa. Lisää BT TV:stä.





online-tietokilpailutreffit



Jason Crowsta tulee uusin kongressin jäsen, joka on saanut tartunnan sen jälkeen, kun senaattorit Warren ja Booker US Military viivästytti uskonnollisen poikkeuksen myöntämistä yli 12:lle, joukot, jotka yrittävät kieltäytyä COVID-rokotemandaadista, Regeneronin ja Eli Lillyn COVID-hoidot ovat paljon vähemmän tehokkaita Omicronia vastaan, lääkevalmistajat sanovat. Entinen FDA:n komissaari tohtori Scott Gottlieb sanoo, että EI ole viitteitä siitä, että COVID Omicron -variantti aiheuttaisi vakavampaa sairautta, ja korostaa Etelä-Afrikan tietoja, joiden mukaan tartunnan saaneet päätyvät vähemmän todennäköisesti sairaalaan Ruotsalainen startup Epicenter paljastaa riisin kokoisen mikrosiru-istutteen, joka säilyttää COVID-rokotepassi ihoasi ja sitä luetaan lähimaksujen vastaanottamiseen käytetyllä tekniikalla. Pysyvä suoritus!


Järkyttävä hetki aloittelijapoliisi suorittaa LAPDANCEn naimisissa olevalle NYPD:n luutnantille heidän lomajuhlissaan - ja nyt hänet on siirretty kuljetusyksikköön "Cannibal", 39, häntä syytetään sen jälkeen, kun Idahon poliisi löysi mikroaaltouunissa lämmitetyt ruumiinosat vuoden vanhasta uhrista, jonka murhasta epäilty söi. 'parantaa aivonsa' Yksinäisyyden tunne?


Mene ulos! Strictly Come Dancingin Ali Bastian ja Brian Fortuna lopettavat rakkaussuhteensa Daily Mail Reporter Päivitetty: EST, 7. lokakuuta 21. Näytä kommentit. Onnellisempia aikoja: Brian oli Alin tukena, kun tämä loukkasi jalkaansa harjoituksissa. Jaa tai kommentoi tätä artikkelia: Ali Bastian ja Brian Fortuna lopettavat rakkaussuhteensa. Katsotuimmat uutisvideot Andy Burnham: Hallituksen on saatava kiireesti ote Omicronin leviämisestä Sajid sanoo, että LA-musiikkifestivaaleilla havaitusta Omicron-muunnelmasta Helikopterista ei ole vieläkään tarpeeksi tietoa Drakeon puukotuksen jälkeen Sajid Javid ymmärtää, miksi Lord Frost erosi kabinetista Sajid Javid: Muistutamme parlamentista, jos uusia Covid-toimenpiteitä tarvitaan Mies lynkattu Intiassa sikhien temppelissä ”pyhäinhäväistysyrityksen” jälkeen. Poliisin ja sulkemisen vastaisten mielenosoittajien keskuudessa syttyy väkivaltainen tappelu Lord Frost: Erotukseni ei todellakaan koske pääministerin johtajuutta Rokotesihteeri: ”On oikein, että Simon Case erosi" NHS:n yleislääkäri sanoo sairaalakollegoiden kertovan hänelle, että hän tarvitsee vähemmän hengitystä "Pysy tyylikkäänä, San Diego": Andrew Marr allekirjoittaa BBC:n viimeisen ohjelman Dashcam-aloite auttaa poliisia saamaan huonot kuljettajat kiinni yleisön avulla.


Kommentit 21 Kerro mielipiteesi. Näytä kaikki. Bing-sivuston Web Kirjoita hakutermi: Haku. Seuraa DailyMailia Tilaa Daily Mail Seuraa dailymailia Seuraa DailyMailia Seuraa MailOnlinea Seuraa päivittäistä postia. Femail Today Chris Nothin SATC:n näyttelijä Bridget Moynahan kieltäytyy kommentoimasta seksuaalirikossyytöksiä ja väittää, ettei hänellä ole tietoa siitä. He muistavat heidän suurta päiväänsä?


Prinssi William kiinnittää Katen silmän salaisesta hymystä, kun he katsovat häälaulajansa Ellie Gouldingin esiintymistä Westminster Abbeyn laulukonsertissa. Hailey Bieber ottaa "New Yorkin" kaulatatuoinnin kehotettuaan aviomiestä Justin Bieberiä lopettamaan niskatappaukset Dua Lipa esittelee ilmiömäistä figuuriaan. niukka valkoisissa bikineissä nauttiessaan tyttöjen lomasta Soho Farmhousessa Joe Giudice kutsuu RHONJ-tähti Dolores Cataniaa "seksiksi" viimeisimmässä bikinipostauksessaan Instagramissa, ja fanit kutsuvat häntä "karmivaksi" ja "värähteleväksi". Tarvitsevat viime hetken lahjainspiraatiota?


Jason Sudeikin tyttöystävä Keeley Hazell esittelee erittäin persikkamaisen näytelmän stringibikineissä saadakseen piristäviä allasnapsauksia. ÄLÄ MISSÄ Ben Affleck pitää kädestä Jennifer Lopezin kanssa, kun tämä tukee häntä ennen Jimmy Kimmelin nauhoitusta sen jälkeen, kun hän sanoi olevansa "loukussa" avioliitossaan Jennifer Garnerin kanssa johti hänet juomaan. Lottie Moss näyttää uskomattoman kehyksensä oranssilla solmioväriteillä. -ulkobikinit nauttiessaan auringosta Los Angelesissa Rachel Griffiths leikkaa tyylikkään hahmon housuissa ja valkoisessa paidassa osallistuessaan Bark Ladies -näyttelyyn Melbournessa. Sean Pennin vieraantunut vaimo Leila George, 29, astuu ulos nihkeissä aktiivisissa vaatteissa Bondissa - viikkoa haettuaan avioeroa Hollywood-tähdestä, 61 NeNe Leakes paljastaa seurustelevansa uuden miehen kanssa hänen 54-vuotissyntymäpäivänään, ja kiistanalainen New Yorker -profiili Ted Lasso kokoaa näyttelijät takaisin yhteen äänittääkseen suloisen stop motion -lomalyhytelokuvan The Missing Christmas Viikset Penelope Cruz loistaa kirkkaana keltaisessa bleiserissä ja siihen sopivassa shortsissa. hame saapuessaan NBC Studiosille NYC:hen Payton Smith on kihloissa!


Countrytähti kosi tyttöystävää Hannah Wootenia Grand Ole Opryssa Lady Gaga paljastaa, että hän palkkasi psykiatrinen sairaanhoitajan House of Gucci -kuvausten viimeisiksi viikoiksi: "Se johtuu siitä, että olin aina Patrizia" Whoopi Goldberg on lyhyen aikaa poissa The View'sta saapuessaan sisään "läheinen yhteys" johonkin COVID-positiiviseen, mutta on "hyvä ja terve" ja on saanut negatiiviset testit. Chloe Bridges pujahtaa unenomaiseen Danielle Frankelin morsiuspukuun mennäkseen naimisiin Adam DeVinen merenrantaseremoniassa Los Cabosissa. Pariskunta naimisissa lokakuussa Tessa Thompson tekee rohkean muodin ruudullinen puku Audi-liikkeessä Lindsay Ellingson paljastaa synnyttäneensä toisen pojan aviomiehensä Sean Claytonin kanssa. Hän näkee suloiset sairaalakuvat hänen kapaloimassa vastasyntynyttä. Bachelor on palannut!


Tapaa naiset, jotka kilpailevat Clayton Echardin sydämestä suositun deittailuohjelman kaudella 26 Hilary Duff sanoo, että tuntuu "niin mukavalta" nauttia lapsettomasta rantalomasta aviomiehensä Matthew Koman kanssa Diane Kruger juoksee lehtilakkia ja farkkutakkia. Asioita yksin NYC:ssä Beyonce poseeraa gingham crop toppissa ja yhteensopivissa housuissa Adidaksen viimeisimmässä "Halls of Ivy" -kampanjassa. Grimes poseeraa omissa kasvoissaan, mutta William Petersen ei palaa esitykseen. Zoey Deutch suutelee turvatonta sydämensyöjää Kendrick Sampsonia NYC:n Amazon rom-com -sarjassa Jotain Tiffany's Dancing With The Stars -elokuvasta, eläinlääkäri Jordan Fisher odottaa ensimmäistä lastaan, poikavauvaa, vaimonsa Ellie Woodsin kanssa hieman yli vuosi naimisiinmenon jälkeen. sinä kulta!


Cher tarjoutuu satunnaisesti ottamaan rakastetun kuvan pariskunnasta, joka luuli olevansa "ehkä vain hullu nainen", kunnes legenda twiittasi hänelle kuvan 3.


kaksi vuotta sen jälkeen, kun hän kuoli Nick Cannonissa, osoittaa välittävän puolensa toimittaessaan leluja lastensairaalaan Strictly Come Dancing Ballroom Dancer. Brian Fortuna Ikä 35 Syntynyt maanantaina 20. syyskuuta Aloita FameChain Lisää FameChainiin. Muut yhteistyökumppanit Professional Partners Strictly Come Dancing Partner tanssi yhdessä 18.9.-12.12. Ali Bastian.


Dancing with the Stars Partner tanssi yhdessä 19. maaliskuuta - 3. huhtikuuta Shandi Finnessey. Muut kumppanit Kihlasuhde Jul Tom Claysta.


Seurusteltu Nick Kennedyyn asti. Seurustellut Kevin Sacrella. Strictly Come Dancing Partner tanssi yhdessä 18.9.-12.12. Brian Fortuna. Hollyoaksin Becca Dean. Ali Bastian Ikä 36 Syntynyt lauantaina 27. helmikuuta Brian Fortuna Biotiedot Koko nimi Brian Fortuna Sukupuoli Mies.


Ikä 35 Syntymäaika maanantai 20. syyskuuta Syntymäpaikka USA. Katso Brian Fortunan sukupuu ja historia, esivanhemmat ja sukututkimus Brian Fortunan entiset kumppanit: Brian Fortuna seurusteli Ali Bastianin kanssa. Strictly Come Dancing Professional Dance Partners - Muut ihmiset tässä yhdistyksessä: Kristina Rihanoff, The Siberian Siren - Anton Du Beke Kevin Clifton lisää Dancing with the Stars Professional Dance Partners Muut ihmiset tässä yhdistyksessä: Julianne Hough Derek Hough - Gleb Savchenko lisää Strictly Come Dancing Ammattitanssijat - Sarja 6 Muut ihmiset tässä yhdistyksessä: Kristina Rihanoff, Siperian Sireeni Anton Du Beke Brendan Cole lisää Strictly Come Dancing Ammattitanssijat - Sarja 7 Muut ihmiset tässä yhdistyksessä: Kristina Rihanoff, Siperian Sireeni Anton Du Beke Brendan Cole lisää Dancing tähtien kanssa Kausi 4 - Ammattitanssijat Muut ihmiset tässä yhdistyksessä: Julianne Hough Cheryl Burke Karina Smirnoff lisää Ali Bastian Biotiedot Koko nimi Ali Bastian Sukupuoli Nainen.


Ikä 36 Syntymäaika Lauantai 27. helmikuuta Syntymäpaikka Windsor, Berkshire, Englanti, UK. Katso Ali Bastianin sukupuu ja historia, esivanhemmat ja sukututkimus Ali Bastianin nykyiset kumppanit: Ali Bastian on Tom Clayn sulhanen. Mutta tunnollisen harjoittelun ohella kova kilpailu - ja toisinaan kemia - tuo mukanaan salaperäisiä spekulaatioita julkkisten ja heidän tanssikumppaneidensa välisestä romantiikasta.


Katsele todellisia ja raportoituja romansseja - Joesta ja Kristinasta Natashaan ja Brendaniin - alla olevan sarjan ajan. Kara Tointon ja Artem Chigvintsev Karasta ja entisestä tanssiparista Artemista tuli esine, kun he liittoutuivat voittamaan sarjan vuonna Pari on sittemmin muuttanut yhteen, vaikka entinen EastEnders-tähti on aiemmin kertonut, että pari.


Strictly Come Dancing -pariskunta Ali Bastian ja Brian Fortuna ovat päättäneet suhteensa. Entinen Hollyoaks-näyttelijä ja Us-ammattitanssija tekivät yhteistyötä BBC One -ohjelmassa viime vuonna. Daily Mailin mukaan parin "rakkaussuhde on valitettavasti ohi". Lähde kertoi sanomalehdelle, että kaksikko pysyy "ystävällisenä" ja "ystävänä". Strictly Come Dancing -kilpailija Kara Tointon on tiettävästi aloittanut työajan jälkeen suhteen ammattikumppaninsa Artem Chigvintsevin kanssa.


Aiheeseen liittyvät viestit: Strictly Come Dancing Kara Tointonin harjoituskielto viikoksi Strictly Come Dancing Artem Chigvintsev melkein karkoti Scott Maslenin ja Kara Tointonin Strictly Come Dancingistä. Kun Kristina Rihanoff oli koukussa Joe Calzagheen ja Brian Fortuna alkoi seurustella Ali Bastianin kanssa paenessaan, Horwood sanoi, että kaikki vihjailevat liikkeet ja kehon törmäykset johtavat väistämättä seksuaaliseen jännitteeseen kumppanien välillä. Hän kertoi uutta! Tanssit jonkun kanssa kahdeksan tuntia päivässä tiukasti kiinni.


Aiheeseen liittyvät viestit: Strictly Come Dancing : Craig Revel Horwoodin ihmiset kakkaavat hänen ovellaStrictly Come Dancing -faneja lyötiin. X Factorista tuli vaarallinen, kun kaverit Lisa Parker ja Abbey Johnston nousivat lavalle aiemmin tänä vuonna. Ennen kuin he kääntyivät toisiaan vastaan, kaksikko järkytti muita tuomareita Louis Walshia ja Natalie Imbrugliaa.


Neljä uutta tanssijaa on liittynyt Strictly Come Dancingiin uuden tanssiryhmän jäseniksi. Nykyisen ammattikokoonpanon muokkaus on saanut useat tanssijat poistumaan esityksestä. Muun muassa Matthew Cutlerille, Lilya Kopylovalle ja Brian Fortunalle oli tarjottu rooleja seurueessa - joka tekee rutiineja läpi tulevan sarjan - mutta päätti sen sijaan lopettaa ohjelman. Mukana ovat Tanya Perera, joka on ollut mukana West Endin Dirty Dancing -tuotannossa, Shem Jacobs ja Aneta Piotrowska, jotka ovat molemmat esiintyneet Puolassa Dancing With The Starsissa ja Crystal more.


Juhlatanssija, joka kilpaili sarjassa U. TV-kykyohjelma Dancing With The Stars, joutui viettämään kannettavan tietokoneen ja muita laitteita asunnostaan. Murtovarkaiden uskotaan myös pukeutuneen pukuihin, joita Fortuna käytti U:ssa. sarja Strictly Come Dancing. Eräs lähde kertoo brittiläiselle The Sunille: "Brian on raivoissaan. Hän ei voi uskoa, että joku varastaisi hänen rakkaat tanssivarusteensa.


Varkaiden on täytynyt tietää kenen koti se oli - he veivät luultavasti naarasvaatteita myydäkseen matkamuistoiksi. Brian Fortuna on jäänyt savuan, kun varkaat varastivat vaatekaapin, joka oli täynnä hänen tanssiasujaan.


Murtovarkaat murtautuivat hänen Lontoon kotiinsa viime viikonloppuna ja varastivat 10 punnan arvosta tavaroita. Varkaiden on täytynyt tietää kenen koti se oli - he veivät luultavasti veijarin myydäkseen matkamuistoiksi. Pari oli pudonnut pääkokoonpanosta, ja heille kerrottiin, etteivät he ole julkkisten kumppaneita tänä vuonna.

No comments:

Post a Comment